услуги

Какво можем да предложим?

Термините „консултант“ и „консултации“ отдавна вече не предизвикват необходимото уважение. Много недобре планирани и свършени дейности през последните години бяха наречени „консултации“.

Мотивацията да помогнеш с опит, знания и квалификация е истинската причина да предложим нашите услуги на българския пазар. 

Нашата визия и мисия са да сме предпочитан партньор на микро, малки и средни фирми, които търсят своя по-добър, по-успешен и по-печеливш път в бизнеса. 

за клиенти от всички индустрии

можем да помогнем с

Подобрения в оперативните дейности

Имате ли подозренията, че се борите периодично с едни и същи проблеми? Имате ли съмнения, че нещата не се случват по начина, по който искате? Имате ли усещането, че не можете да подобрите реда във фирмата?

Внимателният външен поглед и преглед на извършваните дейности и процеси може да ни помогне да намерим заедно с вас необходимите решения. Ние не сме магьосници, които с вълшебна пръчка могат да отстранят всички натрупани проблеми. Но можем с опита, който имаме и с вашето активно участие да намерим слабостите и да определим необходимите действия, за да се случват нещата.

Несъответствията или проблемите могат да възникнат навсякаде в организацията. Най-често причините са неясно определени роли и отговорности, необучени служители, неясно определени процедури (т.е. ред за работа), неактуални документи, нетомно дефинирани процеси. Всичко това може да бъде анализирано и разбира се, подобрено. 

системи за управление

Системи за управление

Ако имате внедрена система за управление, по някои от ИСО стандартите, но мислите, че вие работите за нея, а не тя за вас, можете да ни потърсите.

Провеждането на преглед от ръководството и вътрешни одити са много мощни инструменти, за събиране на надеждна и актуална информация за ефективността на въведената система.

Ние, можем да помогнем при планиране и провеждане на периодичните прегледи от ръководството и вътрешните одити. Създадените документи от тези дейности са предназначени за висшето ръководство и показват актуалното моментно състояние на фирмата. 

Ние, ще направим „шеф под прикритие“, за да се разбере къде и какво се случва.

Финансови инструменти и експертиза

Ако имате нужда от съвет относно кандидатстване за кредит, инвестиции, оценка на бизнеса, съвети при сливания или придобивания, ние можем да бъдем вашият независим финансов експерт. 

Създаването на финансови и нефинансови ключови индикатори за дейността подпомагат събирането на данни, тяхния анализ и последващите решения, които са базирани на тези данни.

Опитът ни в цифри

фирми от машиностроене, металургия, общо производство
60%
фирми в областта на услугите
25%
в ИТ сектор
10%
В други сектори на икономиката
5%

Commodo viverra maecenas accumsan lacus vel facilisis volutpat. Sed vulputate mi sit amet mauris. Turpis egestas pretium aenean pharetra magna ac placerat.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada. Feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius duis. Ultrices gravida dictum fusce ut placerat.

Контакти

Legal

About Us