Агенция за недвижими имоти

Проектът за Bulgaria Prime Homes бе една идея по-лесно изпълним, защото преди да ни потърсят бяха малко по-развита компания, която имаше изградени част от каналите, но все пак имаше какво да се желае. 

Bulgaria Prime Homes е агенция за недвижими имоти със седалище в София, която съществува от няколко години, но развива по-сериозно дейността си от началото на 2020. Компанията се занимава овновно с продажба и наем на недвижими имоти, но това, което ги различава, е това, че са дъщерни фирма на адвокатска кантора. Съответно са затворили цикъла и предлагат и правни консултация, помощ при прехвърляне на недвижими имоти и т.н. и т.н.

Когато ни потърсиха, имаха създадена Фейсбук страница и основно конфигуриран Гугъл Бизнес акаунт. Това, което се очакваше от нас бе най-вече да изградим уеб сайт, към който да се имплементира блог и страница с обяви и да започнем да изграждаме онлайн кампании както в социалните мрежи, така и в Гугъл платформите. 

Проектът е много интересен понеже обхваща по-голям мащаб и бюджет и се осъществява в сфера, в която има много конкуренция, но и страшно много предлагане. 

Все още продължаваме да работим по него, така че се наблюдават ежедневни подобрения! 

Ако мислиш, че се нуждаеш от подобни услуги, пиши ни! 

да поговорим