Кабинет за психологическо консултиране

Проектът за “Алтер – Его” беше едновременно много вълнуваш и адски плашещ. Защо плашещ ли? Защото ни беше първият, а ни възложиха ВСИЧКО. Но преди да разкажем за проекта, нека започнем с малко пояснение и какво е това Алетер-его. 

“Алтер – Его” е името на едно пространство, както го наричат създателите му, което се намира в сърцето на Велико Търново. То комбинира обучения на различни теми от подготовка на учители и помагащ персонал до справяне с панически атаки, а защо не и как правилно да водим преговори от психологическа гледна точка? Освен обученията, като всеки един такъв кабинет, предлагат и психологическо консултиране и подкрепа. Създателите му са двама преподаватели с множество титли и професионални успехи зад гърба си, но с ни най-малко понятие за реклама. 

Да, имаха изградени няколко канала, но те бяха прекалено старомодни и работеха, само защото се намират в по-малък град и конкуренцията не е особено голяма! 

Това, което се очакваше от нас, бе да направим една цялостна стратегия как това чудо да се рекламира, че и да има нови посетители… 

По тази причина казахме, че това беше стряскащ проект. Те имаха нужда от всичко. Да се започне от нулата. Рекламата, която притежаваха беше в местния вестник, от уста на уста и брошури, които оставяха при познати в магазинчета и по детските градини и училища. Да, работа имаше и бяха сравнително доволни, но искаха да минат на следващото ниво и да се дигитализират.  

Е, там започнахме от началото на началата. От това да определим кои са потребителите, които ще целим, до това да направим регистрация в Google My Business. Изготвихме им уебсайт с блог, в който да споделят личните си трудове, направихме Фейсбук страница, която поддържахме известно време, пуснахме няколко кампании в Гугъл адс. и като цяло направихме една цялостна кампания за обявяване на това място. Едно място, което беше съществувало 2 години и беше супер интересно, а почти никой не беше чувал за него. 

В крайна сметка успяхме да го раздвижим и за първата седмица, след като пуснахме всичко, имаше 3 обаждания, 2 от които се превърнаха в постоянни посетители. За жалост пандемията от Ковид – 19 ограничи работата им и в момента е в застой, но това, което направихме беше доста готино!  

Ако мислиш. че можем да ти бъдем полезни с нещо подобни, пиши ни! 

да поговорим